Hirdetés

Folytatódott az adok-kapok Baranyi Krisztina és Fürjes Balázs között

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mint ismert, Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere múlt péntek reggel az ATV Start vendége volt, ahol Szalai Szilárd, a Pesti Srácok egyik újságírója is feltett neki néhány kérdést, azonban ezekre nem válaszolt. Ezt követően Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára nyílt levelet címzett a polgármesternek, mert szerinte korlátozta a szólásszabadságot.

Kedd este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában csapott össze egymással a két politikus, ahol megvitatták a múlt héten kirobbant botrányt. A műsorban Fürjes Balázs úgy fogalmazott, hogy a probléma az volt, hogy nem jó világ, ha bal- vagy jobboldali politikusok, önkényes, szubjektív vélemények alapján döntik el, hogy ki jó újságíró és ki nem az.

Baranyi Krisztin kiemelte, nemrég megnyert egy sajtópert a Pesti Srácokkal szemben, majd bemutatott egy videót, hogy a megválasztása után milyen obszcén mondatok hangzottak el a sajtótermék újságíróinak szájából az ő személyével kapcsolatban. Ezután feltette a kérdést, hogy az ő kérdéseikre egyáltalán miért kellene válaszolnia.

A teljes adást ide kattintva lehet megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés