Hirdetés

Nem tud megélni a nyugdíjából a Barátok közt sztárja

Nap Híre portré Nap Híre

Fodor Zsókának a mai napig szerepeket kell vállalnia, hogy ki tudjon jönni a pénzéből.

Korábban írtunk már arról, hogy a 81 éves színésznő, aki - hivatalosan - több mint 20 éve nyugdíjas, hogyan látja a saját jövőjét. Akkor elmondta, nem tervez nyugdíjasházba menni, hanem reméli, össze tud gyűjteni annyi pénzt, amiből majd meg tud élni. 

Most Fodor Zsóka a Blikknek beszélt  arról, hogy dacára a Barátok közt népszerűségének, a mai napig folyamatosan szerepeket kell vállalnia, mert nem tud kijönni a nyugdíjából. 

A színésznő nemrég tért vissza a képernyőre A szomszéd tehene című sorozatban, amelyben szintén nagy szerepet kapnak az anyagi nehézségek. Fodor Zsóka korábban megfogadta, soha többé nem vállalna napi sorozatot, de megváltozott a döntése. Egyfelől a producer, Kalamár Tamás személye, másfelől anyagi okok miatt.

"Anyám halálakor eladtam az ő és az én lakásomat is, gondoltam, a kamatokból kényelmesen megélek. Na ez nem így lett, habár tartalékom van. Dolgoznom kell, a nyugdíjamból nem tudnék megélni. Háromszor annyiba kerül a pesti és a pécsi lakásom rezsije, mint a nyugdíjam. De ezt egy cseppet sem bánom, mert imádok játszani. Mivel prózai színésznő vagyok, nekünk szeptembertől tavasz végig tart a szezon. Nyáron inkább a zenés darabokra van igény. Így jól jött ez a nyári munka és a vele járó gázsi is"

– mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés