Hirdetés

Nehéz döntést kell meghoznia Fodor Zsókának

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Könnyen lehet, hogy búcsúznia kell szeretett városától.

Az ország Magdi anyusa négy évvel ezelőtt bérelt ki egy lakást Pécsett, ugyanis régóra a Baranya vármegyei város szerelmese. Bár Budapestet tartja a bázisának, amikor csak teheti, a Dunántúl központja felé veszi az irányt, ahol rengeteg barátja van. Azonban neki is meg kell húznia a nadrágszíjat, ráadásul egyre kevesebb az olyan színházi munkája, ami Pécshez köti, ezért elképzlehető, hogy meg kell válnia a lakástól - írja a Ripost.

"Ez egy nagyon nehéz szituáció, mert imádok Pécsett lenni, de az ottani darabok, amikben játszom kezdenek kifutni, és nem úgy tűnik, hogy a jövőben lesznek új megkeresések. Budapesten jóval több a felkérésem. Még nem teljesen biztos, hogy fel kell számolnom a pécsi albérletemet, de sajnos meg van rá az esély. Nehéz ettől a szívem, ráadásul ha úgy alakul, hogy mennem kell, akkor ki kell pakolnom a teljes lakást. Még szerencse, hogy a könyvgyűjteményem Budapesten van" – mondta a színésznő, aki bízik benne, hogy a szerencse melléáll és mégis megtarthatja a szívéhez közel álló albérletet.

Fodor Zsóka elmondta: mivel egyedül él, és a színházi munka sem jár fix havi fizetéssel, úgy érzi, luxus nyolcvanévesen fenntartani egy budapesti lakást, egy pécsi albérletet és a balatoni mobilházat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés