Hirdetés

Sokkoló jelenet zajlott le a Magyar Kupa mérkőzésen, összeesett a népszerű focista

Nap Híre portré Nap Híre

Mentő szállította le a játékost a pályáról.

Borzalmas jelenet játszódott le a szardai Baktalórántháza-Újdombrád Magyar Kupa megyei selejtezőjén, amikor az első félidő végén a hazai csapat egyik labdarúgója minden előjel nélkül összeesett a pályán.

A 21 éves Jóni Miklós elég rosszul festett, így a pályáról már a mentők szállították le, majd alaposabb kivizsgálásnak vetették alá. Később a fiatal játékos azt nyilatkozta, hogy a kapura lövés után lett rosszul, hirtelen szúrást érzett a mellkasában, majd gyengeség jött rá. Ezt követően szinte azonnal össze is esett, így már szólni sem tudott a társainak, akik később azt mondták neki, hogy ömlött a vér az orrából - írja a szabolcsfociinfo.hu.

A mentőben vettek vért, majd a nyíregyházi kórházban csináltak EKG-t, alaposan megnéztek, szerencsére mindent rendben találtak, de nyilván további vizsgálatokra lesz szükség. Korábban egyszer edzésen elindult az orrom vére, egyébként nem volt semmi előzménye a dolognak. Munkából mentem a meccsre, előtte ettem is: nem cigizek, nem iszom, és mégis... Úgyhogy, nem értem. Talán a kihagyott zicceren húztam fel magam, nem tudom. Még este hazaengedtek azzal, hogy pihenjek minél többet, legalább két hetet

- mondta a lapnak Jóni, majd köszönetet is mondott a klub elnökének, a csapattársainak, illetve a játékvezetőnek is, amiért nem haboztak és egyből a segítségére siettek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés