Hirdetés

Döbbenetes videó került elő Szoboszlairól, mit művel a magyar középpályás?

Nap Híre portré Nap Híre

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool történelmi vereséget szenvedett szombaton a Premier League-ben, hiszen 55 éve nem kapott ki hazai pályán a Nottingham Foresttől.

Most az Origo arról ír, hogy dühöngenek a rivális csapatok szurkolói, szerintük ugyanis a Nottingham Forest elleni bajnoki hajrájában ki kellett volna állítania a bírónak a Liverpool magyar középpályását, Szoboszlai Dominikot.

Nem volt jó meccse Szoboszlainak sem, akit már a találkozó közben megtaláltak a Pool-drukkerek, a közösségi oldalakon nagyon sok kritikát kapott a gyenge játéka miatt. Arne Slot vezetőedző azonban végig a pályán hagyta a magyar középpályást.

Szoboszlai a 86. percben kapott egy sárgát, és a rivális csapatok szurkolói szerint még egyet kellett volna kapnia, mert sípszó után elrúgta a labdát. Az esetről készült videót itt nézhetik meg.

Ha Szoboszlai második sárgát, egyúttal piros lapot kapott volna, egy meccset kellett volna kihagynia. Annak pedig egyedül Bournemouth-ban örültek volna, a 6. fordulóban ugyanis éppen Kerkez Milos csapata látogat majd az Anfieldre. Így viszont a pályán is találkozhat egymással a két magyar válogatott focista – írja az Origo.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés