Hirdetés

Brutális támadás a Fidesz ellen Ózdon

Nap Híre portré Nap Híre

Valakik folyamatosan rongálják a kormánypártok választási plakátjait.

Fotó: Facebook/Fidesz Ózd

A Fidesz–KDNP közleményben tudatta, hogy leszaggatták a Fidesz ózdi szervezetének 60 választási plakátját a városban. Szombat éjjel pedig ismeretlenek felgyújtották a habkartonra kasírozott táblákat is.

Az egyik lángoló plakátjukról fotót is tett közzé a párt, amelyen dr. Csuzda Gábor fideszes polgármesterjelölt arcképe látható. A Fidesz Ózd Facebook-oldalán azt írták, hogy ez a „politikai kultúra” nem méltó Ózdhoz. Az ügyben feljelentés is történt.

"Nem egészen két nap alatt polgármester- és képviselőjelöltjeink szabadtéri plakátjainak tömkelegét, több mint 60 darabot, rongálták meg és szakították le a helyéről. Szombat éjszaka pedig a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet! Ismeretlenek nemes egyszerűséggel FELGYÚJTOTTÁK a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést" 

– írták a Blikk cikke szerint.

Nemrég szintén fideszes plakátokat gyújtottak fel Budapest I. kerületében is. Böröcz László, Budapest I. kerületének fideszes polgármesterjelöltje a közösségi oldalán osztotta meg a felháborodását néhány nappal ezelőtt. A politikus szerint a párt több választási plakátját is felgyújtották: úgy véli, „baloldali aktivisták” a tettesek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés