Hirdetés

Feldarabolta albérlőjét egy 55 éves nő, mert az nem tudott fizetni

 portré

Ősz közepén eltűnt a városból az életvidám, korkedvezményesen nyugdíjas G. Marianne. Holtestét december elején találta megy egy erdőben sétáló asszony. Pontosabban csak a fejét – lőtt sebbel. Akkor még nyoma sem volt a test többi részének.

A gyanú hamar az áldozat háziasszonyára, a svájci Bottighofenben lakó, ukrán F. Annára terelődött. Kiderült, a két nő az utóbbi időben nagyon sokat veszekedett. És mindig a pénzről volt szó. Miután a 62 éves G. Marianne nyugdíjba vonult, nem tudta fizetni a 900 svájci frankos rá eső részt.  Aztán megtörtént a gyilkosság - írja a blick.ch

F. Anna azt állította önvédelemből ölt. De ennek ellentmondott a hátulról leadott fejlövés. Az igazságügyi szakértő kiderítette, az áldozat arccal lefelé feküdt a földön, amikor a lövedékek a hátán keresztül behatoltak a testbe. A végén pedig oldalról a halántékba dördült az utolsó, jól irányzott lövés. Ezt követően F. Marianne az áldozatát hidegvérűen feldarabolta, szemeteszsákokba tette és egy erdőben elrejtette.

Az 55 éves nőnek nem csak 2020-ban elkövetett gyilkosságért, de halott nyugalmának megzavarásáért is felelnie kellett a svájci bíróságon. 15 év börtönre ítélték és 15 évre kiutasították az országból.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés