Hirdetés

A százmilliós csalással vádolt Fekete Dávid úgy értesült, hogy már nem utálják az emberek

Nap Híre portré Nap Híre

Nem tudjuk, honnan veszi, hogy javult a megítélése, de a lényeg, hogy örül neki.

Fekete Dávid újra dolgozik, ismét zenei karriert szeretne építeni magának. Az egykori megasztáros ügyvédje, dr. Kaposi Gergely korábban már említette, hogy Dávid munkahelyének hála szenvedélyének is hódolhat, ezzel lehetőséget kapott arra, hogy visszatérjen az énekléshez, és felvegye legújabb dalát. 

Most azonban Fekete Dávid is megszólalt. Elmondása szerint javult a megítélése az emberek szemében, már nemcsak a közvetlen környezetétől kap támogatást, hanem a közösségi oldalakon is, amiért nagyon hálás. "Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését. Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a bizalmat megtartsam és megháláljam. A legfontosabbak még mindig a fiaim, csodálatos érzés, hogy apa lehetek és a két picit magamhoz ölelhetem. Hálás vagyok azért a rengeteg időért, amit velük tölthetek" - mondta Dávid, 

Arról is beszélt, hogy rengeteg biztató kommentet kap, sőt volt már arra is példa, hogy egyik rajongójával egy videóban együtt énekelt. Mint mondta, megtisztelő számára az érdeklődés, és hálás a rajongóknak, hogy kitartottak mellette. 

"Mint azt korábban is említettük, jelenleg stúdiófelvétel alatt van az egyik új számom, és remélhetőleg nyártól már tudok személyesen is találkozni a közönséggel. Új dalokkal és videoklipekkel készülök a közeljövő kihívásaira – mesélte a Borsnak a terveit a csalással vádolt Fekete Dávid.

Mint ismert, az egykori zenészt még 2021. májusában tartóztatták le, majd előzetesben tartották 14 hónapokig. Ezután került házi őrizetbe, de még folyik a per, amiben 322 millió forintos csalással vádolják. Az énekes februári tárgyaláson tett tanúvallomása során igyekezett a felmerülő kérdéseket tisztázni, és bebizonyítani ártatlanságát. Emellett lehetőséget kapott, hogy dolgozzon és a zenei karrierjét is beindíthassa újra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés