Hirdetés

Rendkívüli hír: fegyveres rablók törtek be Roberto Baggio otthonába, az olasz legendát kórházba szállították

Nap Híre portré Nap Híre

Az olasz focilegenda fejsérülést szenvedett a támadás során.

Fegyveres rablók törtek be az 56-szoros olasz válogatott, aranylabdás focisztár otthonába, ahol bántalmazták is, majd a családjával együtt bezárták a villa egyik szobájába, amíg a bűnözők kirabolták az otthonukat. A támadást éppen a csütörtök esti olasz-spanyol Eb-rangadó ideje alatt hajtották végre. A bántalmazás során Baggio fejsérüléseket szenvedett, ami miatt kórházi ápolásra szorult - írja a Telex.

A rablás ügyében a Baggio otthonához közeli Vicenza csendőrei indítottak nyomozást.

Az eset után megszólalt Veneto tartomány kormányzója is, aki támogatásáról és együttérzéséről biztosította a legendát és családját. "Biztos vagyok benne, hogy tartományunk minden lakója nevében küldhetek neki ölelést, hiszen páratlan képességével mindannyiunk álmait megvalósította. Remélem, hogy az Isteni Copfocska, térségünk bajnoka és ikonja, akit közeli barátomnak tarthatok, hamarosan túlléphet ezen a rettenetes éjszakán és felépülhet sérüléseiből" - nyilatkozta Luca Zaia.

Később Baggio és családja egy közleményt adott ki, amelyben a következő olvasható: "először is a családom és a magam nevében is köszönetet mondanék a felénk áradó szeretetért. Tényleg köszönöm! Bármi megtörténhetett volna, de szerencsére az ellenem irányuló erőszak csak néhány öltést és sebet ejtett a nagy riadalmon túl. Most már csak ezt a félelmet kell legyőzzem".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés