Hirdetés

Újraélte a fájdalmat Falusi Mariann: visszatért Lang Györgyi otthonába

Nap Híre portré Nap Híre

A Pa-Dö-Dö énekese májusban hunyt el, most zenésztársa és barátja ellátogatott az otthonába, ahol nem tudta visszatartani a könnyeit.

Már több mint három hónapja, hogy 66 évesen meghalt Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dö énekese. Az együttes másik énekese, Falusi Mariann akkor egy dallal emlékezett meg Györgyiről, majd a Fővárosi Állatkertben tartott búcsúztatón is gyönyörű beszédet mondott

Falusi Mariann azóta is nehezen dolgozza fel zenésztársa elvesztését. Keleti Éva Györgyi halála után fotózta Mariannt az elhunyt barátja otthonában. Szubjektív című kiállítását a Gödöllői Művészetek Házában lehet megtekinteni. Az egyik legbeszédesebb képe az, amelyen Mariann szomorúan áll Györgyi lakásában, barátnője üres tolószéke mögött - írja a Blikk

L. Péterfi Csaba – aki együtt dolgozott a művésznővel – elárulta, milyen érzések kerítették hatalmába, amikor beléptek az otthonba.

„Aki járt korábban Györgyinél, tudja, hogy mennyi szín van a lakásában, hogy milyen nagy társaságok verődtek ott össze, s hogy mennyi vidám emléket őriznek a falak. Minden azt sugározta, hogy ez még nem ér véget, hogy Györgyi hamarosan megjelenik és újra beszól majd mindannyiunknak. Semmi sem utalt arra, hogy ne lenne ott. De valahogy mégis ránk telepedett egyfajta üresség. Azt éreztük, hogy valami hiányzik. Ilyen körülmények között természetes volt, hogy Mariann sem tudta visszatartani a könnyeit, ő is újraélte a fájdalmat” 

– fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés