Hirdetés

Falusi Mariann szívszorító döntést hozott: nem tér vissza

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekesnő úgy döntött, nem folytatja Lang Györgyi nélkül a közös műsorukat. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, május 20-án, 66 éves korában meghalt Lang Györgyi. Az énekesnő hosszú, méltósággal viselt betegség után otthonában, barátai és családja körében, álmában távozott.

Lang Györgyi hű társa és barátja, Falusi Mariann nehéz döntést hozott. Mint ismert, Györgyi és Mariann együtt vezették a Klubrádió Ötös című műsorát, azonban Falusi most úgy döntött, hogy egyedül nem tér vissza a műsorba - írja az nlc.hu.

„Teljesen érthető módon Mariann ezt teljesen egyedül már nem viszi tovább. Ez nehéz lesz nekünk is, és szerintem önöknek is” – tájékoztatta a hallgatókat a Klubrádió Ötös című műsorának szerdai adásában Kárpáti Iván műsorvezető, a rádió munkatársa.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Lang Györgyi nyilvános búcsúztatója június 13-án lesz a Fővárosi Állatkertben. Falusi Mariann azt kérte, hogy mindenki színes ruhákban érkezzen, ne feketében, virágot pedig ne vigyen, annak árát, ha szeretné, inkább utalja át egy olyan civil szervezetnek, amelynek céljaival Györgyi is egyetértene. A búcsúztatás este 7 órától 8 óráig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés