Hirdetés

Ezért nem fognak sosem eltűnni a főzős műsorok

Nap Híre portré Nap Híre

Milliókat szippantott a Magyarországon forgatott kínai valóságshow – többek között erről is szó volt az ATV Spirit Keleti Szemle című műsorában, amelynek vendége ezúttal Dudás Viktor filmszakértő volt.

Kiemelte, hogy a kínaiak valójában mindig arra kíváncsiak az ilyen realityk esetében, hogy a sztárok miként szórakoztatják a nézőket. A filmszakértő hozzátette, hogy nagy a különbség a kínai és a magyar realityk koncepciói között. Addig amíg itthon a főzős valóságshow-ban inkább a szakács próbálja presszionálni a versenyzőket, addig Kínában sokkal lazábbra veszik a műfajt. Szórakoztatóbb, ismeretterjesztőbb és tudományosabb műsorjelleggel próbálják készíteni kint az ilyen jellegű műsorokat – vélekedett Dudás Viktor.

A filmszakértő arra is kitért, hogy ez típusú műsor minden szempontból megéri a televíziós társaságoknak, hiszen a magas nézettség mellett nagyon olcsón előállítható.

Országimázs szempontjából egyébként nagyon jól jött Magyarországnak, hogy itt forgatták a népszerű kínai főzős valóságshow-t, mert Budapest úgy jelenik meg, mint egy kívánatos turisztikai célpont - tette hozzá.

Teljes adás:

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés