Hirdetés

Fordulat az Esztergomnál történt rallybaleset ügyében: eljárás indult

Nap Híre portré Nap Híre

Halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával vizsgálódik a rendőrség.

Mi is beszámoltunk róla, hogy vasárnap kora délután súlyos baleset történt az Esztergom–Nyerges Rallyn, miután Lábatlan és Bajót között egy autó a nézők közé csapódott. A baleset következtében négyen életüket veszítették, többen pedig megsérültek. 

A szörnyű baleset után 8 mentőautó és 4 mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ám 4 ember életét már nem tudták megmenteni. Egy gyermeket és egy felnőttet súlyos, míg 6 személyt, köztük egy gyermeket, könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A rendőrség most további részleteket közölt az esettel kapcsolatban. Az érintetteket illetően annyi pontosítást tettek, hogy három férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, ketten életveszélyes, öten súlyos, egy valaki könnyebb sérülést szenvedett. A halálos áldozatok között gyermek nincs.

A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják: halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen - írja a Blikk

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés