Hirdetés

45 éve együtt: kiderült Eszményi Viktória és Heilig Gábor titka

Garai Kitti portré Garai Kitti

Eszményi Viktória és Heilig Gábor már több mint 45 éve vannak együtt, és most azt is elárulták, hogy mi a hosszú kapcsolat titka és mitől működhet egy kapcsolat egy életen át.

A zenészházaspár a Meglepetés Magazinnak elmondta, szerintük a jó házasságnak nincs biztos receptje. "Jókor lenni jó helyen, megfelelő körülmények között ahhoz, hogy a szerelem ne csak fellángoljon, hanem teret is kaphasson, hogy a közös élet elkezdhető legyen. Aztán kell még mellé egy halom más is. A tolerancia, a másik elfogadása és megváltoztatni nem akarása. Vagy éppen annak tolerálása, hogy ő változik ahhoz képest, akibe annak idején beleszerettünk. Évtizedek alatt szükségszerűen változunk. Kérdés, ki hogy tud ehhez alkalmazkodni. Voltak kríziseink, de szerencsésen átevickéltünk rajtuk” - mondta Heilig Gábor - szúrta ki az nlc.hu.

Az énekesnő pedig úgy véli, hogy a hasonlóságaik mellett a különbözőségük is segítette őket ezen a hosszú úton. “Cserfes, pörgős, nyughatatlan ember vagyok, míg Gábor csöndesebb, megfontolt, nyugodt típus. Egyszóval úgy kellettünk egymásnak a belső egyensúlyunk fenntartásához, mint egy falat kenyér. Emellett a kapcsolatunk kezdetétől kölcsönösen meghagytuk egymás szabadságát” – magyarázta az énekesnő, hozzátéve: “A társ támasz legyen, és ne béklyó! Hosszú távon csak így működhet jól egy kapcsolat" - fogalmazott Eszményi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés