Hirdetés

Megrázó részletek derültek ki a 21 éves lányt megerőszakoló férfiak letartóztatása után

Nap Híre portré Nap Híre

A két férfi megtámadott és megerőszakolt egy nőt a monori vasútállomás vécéjében.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, rettenetes dolgot művelt két férfi egy öntudatlan állapotban lévő nővel: megerőszakolták és kifosztották a monori vasútállomás vécéjében. A hírek szerint egy 21 éves nő volt az áldozat.

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt a két monori férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltak és kifosztottak egy lányt. Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban a 24.hu-nak elmondta, hogy a nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően, bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a két férfi egy hónapos letartóztatását.

Az ügyész a lapnak elmondta azt is, hogy az elkövetők úgy szúrták ki a fiatal lányt, hogy a telefonjával fizetett. Ezután követni kezdték az ittas nőt, aki a vasútállomás mosdójába ment. Az egyik férfi utána ment, majd szexuális cselekményt végzett az öntudatlan állapotban lévő bódult lánnyal. Amikor kijött, akkor bement a másik férfi is, és ő is megerőszakolta lányt, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot.

A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsított két férfi letartóztatását.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés