Hirdetés

(18+) Fojtogatott és késsel fenyegetett egy férfi egy 13 éves kislányt egy csepeli panelházban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Fojtogatott és késsel fenyegetett meg egy 13 éves lányt egy csepeli panelház liftjében egy férfi hétfő délután.

Az esettel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta a Telexnek, hogy a 33 éves férfi hétfő délután három és háromnegyed négy között két kiskorú kislány sérelmére követett el bűncselekményt egy-egy csepeli társasházban. A hatóság kiemelte, egyik gyermek sem sérült meg a bűncselekmények során.

A rendőrök azóta elfogták a feltételezett elkövetőt és gyanúsítottként kihallgatták, majd kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt őrizetbe vették. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését. A támadásról további részleteket a rendőrség nem osztott meg.

A Ripostnak azonban megszólalt az egyik kislány testvére. Éppen hazafelé tartottak, amikor fiú kicsit lemaradt, és látta, ahogy a kislányt egy idegen férfi követi az épületbe. Mire odaért, a férfi már a liftben volt a húgával, és az összes gombot megnyomta, hogy beragadjon. Az ajtó bezáródott a testvér előtt, és a fiú csak azt hallotta, ahogy a kislány segítségért kiabál.

Mondtam neki, hogy ne féljen, mert itt vagyok. Mondtam neki, hogy nyomja a csengőt... De ő akkor már nem fért oda a gombokhoz

- mesélte a fiú, majd hozzátette, amint kinyílt a liftajtó a férfi elmenekült. A rendőröket a szomszédok riasztották. Később a kislány a családjának elmesélte, hogy a támadó megszorította a nyakát és azzal fenyegette, hogy megkéseli, közben pedig azt követelte tőle, hogy húzza le a nadrágját, de ezt nem tette meg.

A kislányt kórházba szállították, mert a nyakán látszódtak a fojtogatás nyomai. A támadást biztonsági kamerák is rögzítették, feltehetően ennek is köszönhető, hogy a férfit gyorsan tudták azonosítani a rendőrök.

„Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés