Hirdetés

(18+) Döbbenetes rémtett: Bokorba rántottak és megerőszakoltak egy nőt Pomázon

Nap Híre portré Nap Híre

A rendőrök elkapták a 28 éves elkövetőt.

Szolgálati kutyája segítségével fogta meg 8 perc alatt Poór István törzszászlós azt a 28 éves férfit, aki a gyanú szerint erőszakoskodott egy nővel, majd menekülni próbált. Dakota közel 2 kilométerre a helyszíntől állította meg - adta hírül a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!

- hallották néhányan egy nő kiáltásait még augusztus 27-én este Pomázon. Egy kutyasétáltató pár elindult a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen egy földön fekvő, hiányos öltözetű nő és a fölé tornyosuló félmeztelen férfi látványával szembesültek. Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja közben hívta a rendőrséget.

Poór törzszászlós két kollégájával, és aznapi társával, Dakotával indult a helyszínre. Míg a kollégák gondjaikba vették az áldozatot és információkat gyűjtöttek a bejelentőktől, Dakota gazdájával eredt a menekülő után. Szinte házról házra jártak, a telefonos képet mutogatva rótták a kilométereket. A Határ útnál aztán, egy padnál feltűnt a mintás nadrágos férfi, a rendőr felszólításait azonban nem követte. Mikor elindult felé, Dakota közbelépett, pillanatokkal később pedig B. Richárd már a földön hasalt megbilincselve - írják a police.hu oldalon.

Kihallgatásán tagadta, hogy 46 éves áldozatát az "enyém leszel!" felkiáltással a bokorba lökte, lehúzta ruháját, majd megerőszakolta, bár az elfogyasztott ital mennyisége miatt saját bevallása szerint „estek ki dolgok”.

B. Richárddal szemben a további eljárást szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés