Hirdetés

Elvágott torokkal, félmeztelenül csengetett be szombathelyi házakba egy rejtélyes férfi, valami nagy baj lehetett

Nap Híre portré Nap Híre

Mikor végre megérkezett a segítség, valamiért nem akarta, hogy a mentősök felírják az adatait. 

A szombathelyi Szabó Ervin utcába riasztották hétfőn késő délután a mentőket egy erősen vérző, elvágott nyakú, zavartan viselkedő fiatalemberhez. A férfi nem árulta el azt sem, hogy honnan vannak a sérülései, de feltehetőleg magának okozta azokat – számolt be róla a 112press.hu

A férfi szemtanúk szerint előtte nem sokkal még fel volt öltözve és ruhában autók elé ugrott ki a Rumi úton, a Csititói benzinkút közelében.

Az utcabeliek elmondása alapján a fiatalember több ház kapujához is odaszaladt és becsengetett, segítséget próbált kérni. A fiatal egy alsónadrágot viselt és egy pár zoknit, amiből kukoricalevelek álltak ki, a nyaka, a mellkasa és a karja véres volt.

Egy nő elmondta, hogy a fiatal karján is látott vágásokat, de a mentőknek bólintott a férfi, amikor azt kérdezték, hogy magának okozta-e a sérüléseket.

"Nem nagyon beszélt, de azt többször is kérte a mentőktől, hogy ne írják fel az adatait"

 – tette hozzá a hölgy.

A helyszínre végül a rendőrök is megérkeztek, akik a környező kukoricatábláknál is próbálták megkeresni a fiatalember ruháit, személyes tárgyait, mivel a zoknijából ítélve kukoricaföldön keresztül érhette el a környéket.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés