Hirdetés

Elon Musknak annyi: Két óra alatt kétmillió ember regisztrált Zuckerberg új közösségi oldalára

Garai Kitti portré Garai Kitti

Csütörtökön száz országban elindult a Threads nevű alkalmazás, amit Zuckerbergék azért hoztak létre, hogy megszerezzék a Twitter elvesztett felhasználóit. 

A Meta több híresség támogatását is megszerezte a Threads elindításához, így Elon Musk most törheti a fejét, hogy miként tudná újra a csúcsra vinni a Twittert.

A Threads száz országban vált ingyen elérhetővé, és az Apple és a Google alkalmazásboltjaiban is megtalálható már. Az Európai Unió országaiban egyelőre nem elérhető az új közösségi oldal, így egyelőre a magyarok sem tudják kipróbálni. Ennek a Threads jogi környezete az oka.

Eddig ezt lehet tudni az új alkalmazásról

Hivatkozás másolása

A Threads felhasználói az Instagram-fiókjaikat tudják használni a bejelentkezéshez, és ezután eldönthetik, hogy ugyanazokat követik-e, akiket eddig is követtek az Instagramon - írja a Telex.

Az új közösségi alkalmazás szinte mindenben hasonlít a Twitterre, azonban egy bejegyzés 280 karakter helyett 500-ból állhat, és egy legfelejebb ötperces videót is közzé lehet tenni. A bejegyzések hivatkozásként más platformokon is megoszthatók.

Zuckerberg azt írta a Threads-fiókján, hogy két óra alatt több mint kétmillióan regisztráltak az új alkalmazásban, és köztük van például Richard Branson is, a Virgin tulajdonosa, aki egyébként Musk riválisai a polgári űrrepülésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés