Hirdetés

Rimánkodnak a Twitternél, hogy Musk adjon vécépapírt

 portré

Nem telhet el úgy nap, hogy Elon Musk körül ne történne valami botrányos dolog. Most éppen az derült ki, hogy a Twitter alkalmazottai nagyon kiakadtak a milliárdos üzletemberre, mert a cégnél irgalmatban bűz terjed, miután Musk elbocsátotta a kartantartó alkalmazottakat. Ha ez nem lenne elég, Musk tovább tetézi a bajt: már krónikus vécépapír hiánnyal is küzdenek a Twitter irodájában.

A Twitter irodájának munkatársai most tapasztalhatják csak igazán Elon Musk rémes döntéseinek a hatását. A dolgozók ugyanis kikotyogták, hogy mivel senki sem takarítja a fürdőszobákat, leírhatatlan szagok terjengenek a folyosókon és az irodákban. 

Ráadásul miután Musk úgy döntött, hogy nem tárgyalja újra az irodai felszereléseket és takarítást végző létesítmények karbantartóinak szerződéseit, krónikus vécépapír hiány is fellépett a cégnél. Bár már többször is kérték az alkalmazottak, hogy valaki orvosolja az irgalmatlan állapotok, de egyelőre nem történt változás az ügyen. 

Mint ismert, Musk durván visszavágta a Twitter kiadásait, hogy megmentse a csődtől a céget. Ennek részeként számos egészségügyi szolgáltatást csökkentettek vagy elvettek, és eltüntek a régebben ingyenes irodai harapnivalók. Közben az éjjel-nappal dolgozó alkalmazottaknak San Franciscóban továbbra is hálóhelyként és zuhanyzóként szolgálnak az irodáik azért, hogy a szállodai költségeken is spóroljanak. 

Még a Twitter három fő adatszerverének egyikét is hirtelen leállították a múlt héten, hogy pénzt takarítsanak meg - írja a veol.hu.

Rimánkodnak a Twitternél, hogy Musk adjon vécépapírt
Rimánkodnak a Twitternél, hogy Musk adjon vécépapírt

Jelen bűz oka vélhetően karbantartó alkalmazottak meggondolatlan elbocsátása lehet. Mint arról korábban a Naphíre is beszámolt, miután Musk átvette a Twitter, kirúgta az alkalmazottak felét, nagyjából 3500 embert. Sokakat azonban kénytelenek voltak visszahívni, mert nem tudták nélkülük folytatni a munkát. 

Hatalmas lehet a káosz a Twitternél

Hivatkozás másolása

Musk sok IT szakembert is elbocsátott, így gyakran nincs olyan ember, aki segítene a számítógépes problémák esetén az alkalmazottaknak. Ráadásul a milliárdos feje fölött is egyre gyűlnek a sötét felhők, ugyanis még mindig nem fizetett végkielégítést a kirúgott dolgozóknak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés