Hirdetés

Elon Musk nem bír leállni: megint kirúgott több mint 200 embert

Garai Kitti portré Garai Kitti

A kirúgott alkalmazottak között van a Twitter egyik vezetője is, akit a milliárdos amiatt bocsátott el, mert a feszített munka miatt az iroda padlóján elaludt.

A hírek szerint Elon Musk újabb ámokfutást rendezett a Twitternél. A közösségi oldaltól a hétvégén több mint 200 embert rúgtak ki, köztük volt az egyik vezető is, aki a napokban arról híresült el, hogy felkerült róla egy kép az internetre, amint az irodája padlóján alszik. Esther Crawford azért volt kénytelen az irodában aludni, mert Musk kemény tempóját csak így lehet tartani - írja az RTL.

Egyébként Crawforddal és több más vezetővel sem közölték, hogy elbocsátották őket, csak annyit vettek észre, hogy kizárták őket a vállalati rendszerekből.

Crawford vasárnap késő este reagált a kirúgására, szerinte a kemény munkába vetett hite nagy hiba volt. Megjegyezte azt is: nagyon büszke az embereire, hogy ilyen figyelem és felhajtás közepette is remek munkát tudtak végezni.

Musk már több mint 5 ezer embert kirúgott

Hivatkozás másolása

Mielőtt Musk megvásárolta a Twittert, még 7500 ember dolgozott a közösségi oldalnál. Mostanra viszont ez a szám körülbelül 2000-re csökkent.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés