Hirdetés

Elon Musk ámokfutása: ismét rengeteg embert kirúgott a Twittertől

Garai Kitti portré Garai Kitti

Hatalmas a káosz a Twitter háza táján, és Musk még tovább növeli a bajt. Ezúttal tucatnyi dolgozót rúgott ki, olyanokat, akik a gyűlöletbeszédet, az álhíreket, valamint az állami hírforrásokat moderálták.

Mint ismert, Elon Musk miután a Twitter élére került, a vállalat 7500 dolgozójának a felét kirúgta, és összesen nagyjából 5 ezer munkavállaló veszítette el a munkahelyét, mert volt, aki önként hagyta őt a káoszt. 

A most kirúgott emberek hiányát valószínűleg nemzetközi szinten is megérezhetik a felhasználók, hiszen ők nem csak az USA-ra fókuszálva végezték a munkájukat. A Twitter szóvivője tagadta, hogy célzottan rúgtak volna ki moderálással foglalkozó dolgozókat - írja az RTL. 

Rengeteg probléma adódott a Twitter irodájában is, mióta Musk átvette a hatalmat

Hivatkozás másolása

Mint azt a Naphíre megírta, a még megmaradt dolgozók rimánkodnak a Twitternél, hogy Musk adjon vécépapírt. Kiszivárgott ugyanis, hogy a cégnél irgalmatban bűz terjed, miután Musk elbocsátotta a kartantartó alkalmazottakat. S ha ez nem lenne elég, Musk tovább tetézi a bajt: már krónikus vécépapír hiánnyal is küzdenek a Twitter irodájában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés