Hirdetés

Elon Musk nem tudja, mit kezdjen a pénzével: most ezt találta ki

Garai Kitti portré Garai Kitti

A világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk a Twitter-oldalán arról számolt be, hogy szívesen megvásárolná a Manchester Unitedet. 

Az angol csapat eddig igencsak botrányosan szerepelt a Premier League-ben, a legutóbbi meccsükön a Brentford ellen kaptak ki 4-0-ra, előtte pedig a West Ham United alázta meg őket hazai pályán. A csapat drukkerei nagyon dühösek emiatt, most éppen azt tervezik, hogy a Liverpool elleni meccsen a kezdés után kisétálnak a stadionból. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Elon Musk mennyire gondolta komolyan, hogy megveszi a válságban lévő Manchester United klubjákt, de az biztos, hogy a szurkolók örülnének neki, ugyanis a tulajdonosok leváltásák követelik. 

A Glazer-család 2005-ben 955,51 millió dollárért vásárolta meg a csapatot, ami jelenleg nagyon rossz úton halad. Musk sem reagált az ügy kapcsán, mindenesetre hatalmas üzletet csinálhatna Angliában - írta a Liner, hozzátéve, hogy a Forbes májusban csupán 4,6 milliárd dollárra értékelte a Manchester United piaci értékét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés