Hirdetés

Elképesztő szenzáció: Szoboszlai Dominik a Liverpoolban folytatja

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Az átigazolásguru Fabrizio Romano kora este jelentette be, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol.

Az egészen szenzációs ügylet lehetőségéről először a The Athletic újságírója, David Ornstein számolt be, aki megírta: Szoboszlai menedzsmentje a héten már találkozott a Liverpool képviselőivel, vagyis komoly érdeklődésről van szó.

A magyar válogatott csapatkapitányának 70 millió a kivásárlási ára, az elmúlt szezonban alapember volt az RB Leipzigben, összesen 10 góllal zárta az idényt. Tehát az biztos, hogy a Lipcse olcsón nem fogja elengedni.

A szezon befejezése után beszélt a jövőjéről, úgy fogalmazott, hogy „meglátjuk, mi történik a nyár után.”

A SkySports szerint az RB Leipzig magyar középpályása pénteken bejelentette csapatának, hogy a Liverpoolban akarja folytatni pályafutását.

A SkySports megjegyezte: Szoboszlai szerződésének záradéka szerint ha ma éjfélig ajánlat érkezik a középpályásért, akkor a Leipzignek el kell őt engednie 60 millió fontért (70 millió euró) cserébe. Holnaptól viszont a lipcseiek magasabb árat kérhetnek érte. 

Péntek kora este Fabrizio Romano átigazolás-specialista szakújságíró bejelentette: megvan a megállapodás a Leipzig, a Liverpool és Szoboszlai között, a középpályás orvosi vizsgálaton esik át, majd bejelentik átigazolását. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés