Hirdetés

Folytatódik az elégedetlenség: megint elfoglalták az Erzsébet hidat a tüntetők

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Immár negyedik napja tartanak a kata átalakítása miatt kitört tüntetések Budapesten, amelyek során végig hidakat foglaltak el a tüntetők. Péntek este ismét a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervezett tüntetést a fővárosban, a csütörtöki naphoz hasonlóan ismét az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez - írja a 24.hu. A párt a Facebook-oldalán azt írta, hogy ők már a helyszínen vannak, majd mindenkit arra kértek, hogy vonuljanak ők is az utcára.

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél találkozunk

- írták a közösségi oldalukon. A beszámolók szerint este fél nyolc körül nagyjából háromszázan jelentek meg a tiltakozáson, az Erzsébet híd egyik felét már sikeresen el is foglalták. Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a tegnapi esemény is hasonlóan kezdődött, a híd elfoglalását akkor még a jelenlévő rendőrök sem tudták megakadályozni.

Gyülekeznek a tüntetők az Erzsébet híd pesti oldalán.
Gyülekeznek a tüntetők az Erzsébet híd pesti oldalán. Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt/Facebook

Mint ismert, a kedden elfogadott törvénymódosítás jelentősen lecsökkenti a csaknem félmilliósra becsült katás adózói kört, sok kisvállalkozónak nehezíti meg az életét. A részletekről a napokban a Naphíre is részletesen beszámolt, az új szabályokról ide kattintva olvashatnak bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés