Hirdetés

Egészen elképesztő kalamajkát okozott egy megmaradt szendvics

Nap Híre portré Nap Híre

Gabriela Rodriguez egy ügyvédi irodában dolgozott takarítónőként az Egyesült Királyságban. Az egyik megbeszélés után észrevette, hogy megmaradt egy tonhalas szendvics, amit meg is evett. Ez azonban olyan események láncolatát indította el, amire biztosan nem számított.  

Az ecuadori Gabriela Rodriguez két éve dolgozik a Total Clean takarító cégnél az Egyesült Királyságban. Tavaly ősszel egy tárgyalás után észrevette, hogy megmaradt egy szendvics, amit meg is evett. Ez okozta a takarítónő vesztét, annak ellenére, hogy  átszámítva nagyjából 700 forintba kerülhetett – írja a szeretlekmagyaroszag.hu

A Total Clean társaság mégis fegyelmit indított a nő ellen, annak ellenére, hogy az ügyvédi iroda nem tett panaszt náluk. A fegyelmi tárgyalás tavaly novemberben meg is történt, Gabrielát kirúgták. Ekkor azonban közbelépett egy bevándorlókat képviselő szakszervezet. 

 „Gabriela egy ecuadori egyedülálló anya, akit 2 év után egy közvetlenül karácsony előtt "lopás" miatt kirúgtak – a szóban forgó "lopás" egy 1,50 GBP értékű Tesco tonhalos szendvics volt, amelyet megevett, és egy ügyvédi értekezletről maradt vissza, és el kellett volna dobni” – mondták. Az ügyet bíróság elé is fogják vinni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés