Hirdetés

Elképesztő jelenetet rögzített egy térfigyelő kamera: lopott autóval randalírozott egy gyerek egy játszótéren

Nap Híre portré Nap Híre

Játszótéren száguldott keresztül lopott autójával egy tízéves fiú az Egyesült Államokban. 

Rendőrségi őrizetbe vettek egy tízéves fiút, miután lopott járművel áthajtott egy zsúfolt minnesotai iskola játszóterén – írja az Index. Szeptember 20-án riasztották a rendőröket a minneapolisi Nellie Stone Johnson Általános Iskolához, miután – ahogy a térfigyelő kamerák felvételein is látszik – egy autó többször is áthajtott a környékbeli forgalmas játszótéren.

Az iskola személyzete még a rendőrök kiérkezése előtt megközelítette a száguldozó járművet, amelynek vezetőülésén egy tízéves fiút találtak, akit – megelőzve egy nagyobb balesetet – végül eltávolítottak a kormány mögül. A fiút testi sértés vádjával csütörtökön a Hennepin megyei fiatalkorúak fogdájába szállították.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövetőt korábban legalább kétszer letartóztatták autólopással kapcsolatos bűncselekmények miatt, valamint több mint 12 ügyben gyanúsítottként szerepel, az autólopástól kezdve a rabláson át a veszélyes fegyverrel elkövetett támadásig. A játszótéri akcióban információk szerint senki sem sérült meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés