Hirdetés

Mégis mi a fene történik a dunaújvárosi kórházban?

Nap Híre portré Nap Híre

Nem működik a személyzeti lift, nincs vécépapír, szappan és fertőtlenítő a mellékhelyiségekben a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban.

A Gulyáságyú Média munkatársai bejárták a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházat, ahol megdöbbentő állapotokkal találkoztak. Például kiderült, hogy nem működik a személyzeti lift, de használható a látogatói felvonó. "A lépés előnyben! A lépcső a liftnél jobban használ a szívnek!" - írták a nem működő lift mellé a kórház dolgozó, szúrta ki a Telex.

A kórház mellékhelyiségei elég hiányosak voltak, például vécépapír, szappan és fertőtlenítő sincs a vécékben. Szilágyi Örs, az intézmény főigazgatója azt mondta, ezeket hamar ellopják. 

"Hiába teszünk ki vécépapírt és folyékony szappant a tartókba, tapasztalataink szerint sajnos hamar ellopják ezeket. Elszomorító, de arra is volt példa, hogy a vécé ülésdeszkáját is eltulajdonították” - fogalmazott Szilágyi, aki a liftekre vonatkozó kérdésekre nem válaszolt, helyette a kórházak üzemeltetési és karbantartási feladatait ellátó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósághoz (KEF) irányította a portál munkatársait. 

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, az elmúlt hetekben sorra romlottak el a klímák a kórházak műtőiben, és elviselhetetlen volt a hőség a magyarországi egészségügyi intézményekben. Erre csapott le Magyar Péter is, aki augusztusban többször is beszámolt a kórházakban uralkodó állapotokról. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés