Hirdetés

Robban a net, dühös szurkolók üzentek Szoboszlainak a City-Pool után

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 1-1-es döntetlent ért el a címvédő és listavezető Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati csúcsrangadóján.

Bár Szoboszlaiék a döntetlennel elhoztak egy pontot, a szurkolók még sem voltak maradéktalanul elégedettek a Liverpool játékával. A dühös drukkerek még Szoboszlai Dominiknak is üzentek. 

Mint ismert, a magyar sztárfocisa a kezdőcsapatban kapott helyet, két alkalommal is kiváló passzal hozta gólhelyzetbe a csapattársait, azonban 1-0-s hátrányban Jürgen Klopp lecserélte őt. A Liverpool ezt követően Trent Alexander-Arnold góljával ki is egyenlített. A Manchester Citynek kifejezetten fontos lett volna a győzelem, ugyanis beállíthatták volt a Sunderland 131 éves angol rekordját, azonban a döntetlennel nem sikerült megnyerniük egymás után a 24. hazai tétmérkőzésüket - írja az Origo

"Remek, kiegyenlített meccs volt ma. Dolgozunk tovább" - írta a meccs után Szoboszlai a közösségi oldalán, a poszt alatt pedig néhány dühös, legfőképp magyar szurkoló is megjelent, akik értetlenül álltak azelőtt, hogy a Liverpoolban a játékostársak miért nem használják ki Szoboszlai kivételes képességeit. 

Egyesek azt állították a kommentszekcióban, hogy a futballisták szándékosan nem passzolnak Szoboszlainak. "Egyszerűen nem értem, hogy miért nem passzolnak neked! Rengeteg helyzeted van és nem! Nagyon stresszelő! Tökéletes passzaid vannak és Te mégsem kapsz labdát!" - írta egy hozzászóló, aki angolul kérte Szalah-t, adjon labdákat Dominiknak.

Egy másik rajongó pedig feltette a nagy kérdést: "Amúgy az ki van adva az öltőzbe, hogy ne passzoljanak neked?" Egy következő hozzászóló pedig azon akadt ki, hogy lecserélték Szoboszlait, ugyans szerinte ő a volt a legjobb.

Szoboszlai az eddigi 13 fordulóban egy gólnál és két gólpassznál jár az angol bajnokságban. A Liverpool továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán az élen az Arsenal a Manchester Cityt előzi meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés