Hirdetés

Rendkívüli hír - megdöbbentő fordulat a drogos magyar énekesnő ügyében, itt az ügyészség válasza

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Naphire.hu megtudta: már az ügyészségen van a kábítószer-birtoklási ügybe keveredett magyar énekesnő ügye. Információinkat nem cáfolták, sőt közölték: a nő ügyét elkülönítették a kábítószerügy többi gyanúsítottjáétól.

Hónapok óta lázban tarja az országot annak a fiatal énekesnőnek az ügye, akihez még tavaly október 27-én kellett mentőket és rendőröket riasztani egy XIII. kerületi lakáshoz. Sajtóhírek szerint a nőt kábultan, vágásokkal a karján vitték kórházba, bár ezt egyelőre senki nem erősítette meg. Azt azonban igen, hogy az ügyben nyomozás indult. Mint ahogyan azt korábban a Naphire.hu elsőként megírta: négy főt gyanúsítanak kábítószer-kereskedelemmel, közülük pedig egy letartóztatásba is került. Korábban a sajtóban megjelentek olyan információk is, hogy az énekesnő állítólag vállalta az elterelést, ami miatt “megúszhatja” a felelősségre vonást is. Ám hivatalos forrásból eddig ezt sem erősítette meg senki.

Az ügyben a nyomozás azonban nagy erőkkel zajlik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Naphire.hu friss információja. Lapunk úgy értesült, hogy az ügyben indult nyomozás iratai már az ügyészségnél vannak, már ami az énekesnőt illeti. Kérdéseinket elküldtük az ügyészségnek is - megérkeztek a válaszaik. “A kérdezett bűnügyben a rendőrség négy személyt gyanúsít kábítószer-kereskedelem bűntettével, akik közül egy férfi jelenleg is letartóztatásban van, három fő szabadlábon védekezik” - ismételték meg a rendőrség korábbi tájékoztatását, de ki is egészítették, amivel gyakorlatilag megerősítették a Nap Híre értesüléseit.

“Az ügyben érintett - nem kábítószer-kereskedés, hanem kábítószer fogyasztása miatt kihallgatott - ötödik, női gyanúsított ügye az alapügytől elkülönítésre került. Ebben az ügyben a tervezett ügyészségi intézkedésről a nyilvánosság számára nem adható tájékoztatás, ezért a kérdéseire is csak a későbbiekben adható érdemi válasz” - közölte a Naphire.hu kérdéseire válaszolva Dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője. Hogy vádemelésre készül-e az ügyészség az énekesnővel szemben, vagy tényleg vállalta az elterelést, így felfüggesztik vele szemben az eljárást és az úgynevezett elterelésen kell részt vennie, az így egyelőre nem derült ki.

De gyanítjuk, nemsokára ez is tisztázódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés