Hirdetés

Dömsödi Gábor megszólalt Szijjártó énekléséről: “Hamis volt, de emberi!”

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A közösségi oldalakon ismét elkezdett terjedni egy korábbi felvétel, amelyen Szijjártó Péter a Szállj el kis madár című dalt énekli a NévShowR-ban. Az egykori műsorvezetővel, Dömsödi Gáborral is szembejött a felvétel.

A műsorban az akkori politikai pártok szóvivői csaptak össze és Szijjártó a Gyurcsány-kormány, később az MSZP szóvivőjével Budai Bernadett-tel lett második holtversenyben, a versenyt az MDF-es Herényi Károly nyerte. „Különleges volt. Szerintem a Szijjártó életében nem csinált ilyen népszerű dolgot. Hamis volt, de emberi” - mondta a felvétellel kapcsolatban Dömsödi Gábor, a NévShowR egykori műsorvezetője a Naphire.hu-nak, és megemlített egy másik felvételt is, ami hasonlóan nagy siker lett az interneten. 

“A Jockey-reklám, a MOL reklámfilmje. Azt is felkapják időnként és végigmegy a neten. Dömsödi és Friderikusz csinálta” - tette hozzá az egykori tévés. Szijjártó Péter produkcióját elmondása szerint neki is feldobta mostanában kétszer is az internet. 

Dömsödi Gábor korábban saját maga is belekóstolhatott a politikai pályába, a Nógrád vármegyei Bokor, majd Pásztó polgármestere is volt. A Naphire.hu kérdésére most azt is elmondta a közelgő választások kapcsán, tervezi-e, hogy újra elindul. “Politikai pályát nem terveztem soha, én ezt mindig közszolgálatinak tekintettem” - kezdte majd hozzátette: “Legfeljebb lakóhelyemen, Bokorban [indulnék]. Ez egy 100 fős falu. Társadalmi munkában most is alpolgármester vagyok, de ez a közszolgálatnak is a legkisebb szegmense. Ezt már csak szórakozásból csinálom és médiatevékenységem is csak szórakozásból van. 66 éves vagyok, nyugdíjas lettem, azt a részét ki kell élvezni, ami jó, van egy csomó része, ami nem jó, azt nem lehet élvezni, de ami jót, azt élvezni kell” - így az egykori tévés.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés