Hirdetés

Kamerák előtt legyintett rá Dobos Evelin Bochkor Gáborra: adok-kapok lett az eredménye - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kiemelkedően teljesített a Sztárboxban, az eljegyzése után az esküvőjére készült, és először fogadta el Bochkor Gábor meghívását Dobos Evelin. Az ATV műsorban pedig hihetetlen humorát is megcsillogtatta.

Határozott véleménye van mindenről és nem is rejti véka alá - mindemellett akár humoristaként is megállná a helyét Dobos Evelin. A fiatal színésznő élete egyik legemlékezetesebb évén van túl, 2024 pedig cseppet sem ígérkezik unalmasabbnak. Az ATV #Bochkor felvételén arról is mesélt, milyen esküvőt terveznek vőlegényével, Kovács Dániellel, sőt, az ilyen téren tapasztalt Farkasházi Réka, Bárdosi Sanyi és Sváby András a saját esküvőjük tapasztalatait levonva tanácsokkal is ellátta. Evelin ráadásul azt is bebizonyította, számára szinte mindegy, ki ül vele szemben, hiszen Bochkor Gábort is bátran froclizta, ha úgy érezte, ezzel csalhat örömkönnyeket a nézők szemébe.

A Naphire.hu információi szerint ugyanis a műsor vendégei beszélgettek a mai fiatalokról és arról is, mennyiben más ma az oktatási rendszer, mint korábban. A színésznő - mint ahogyan az a műsor promójából is kiderül - határozott véleményének adott hangot. “Teljesen máshogy szocializálódnak a gyerekek 1-től 3 éves korukig ma már. Teljesen más ingerek veszik körbe őket, mint téged (Bárdosi Sándorra mutat), vagy akár engem, vagy hát…” - magyarázta, miközben Bochkor Gáborra nézett, majd viccesen legyintett egyet. “Jó, hát…” - folytatta volna, de már az egész stúdió nevetett, miközben Bochkor meredt tekintettel várta a folytatást. Bárdosi rögtön csatlakozott: “Ez egy legyintés volt. Rád már csak legyint…”

Persze, hogy Bochkor Gábor nem hagyta szó nélkül. Jelzésértékű, Bárdosi felé fordulva véleményezte Evelin megnyilvánulását. “Abszolút udvariatlan volt. Egy fiatalkorú szemtelensége és tiszteletlensége a legendák előtt…” - magyarázta, de a bokszban edződött Evelin ezt sem hagyta szó nélkül. “Az az érdekes, hogy a legenda magáról nem mondja, hogy legenda” - replikázott, amire a műsorvezetőnek még mindig volt válasza: “Dehogynem mondja. Ó, én, rengetegszer”. A felvételt követően a Naphire.hu-nak Evelin már komolyabb témákkal kapcsolatban is elárult egy-két titkot.

Köztudott ugyanis, hogy a rendezőként sikert sikerre halmozó vőlegénye már maga is apuka. Evelin így egy komplex csomagot kapott, amikor lángra lobbant a szíve. “Nagyon jó a viszonyom párom kisfiával. Az élete felét velünk tölti, minden hét felét” - mondta a Naphire.hu-nak a színésznő, aki kérdésünkre elárulta, családjában nem voltak apró gyermekek. “A szerelmemmel együtt egy kis csomagban megkaptam őt is, és nagyon szeretem. Természetesen mindent csinálok én is, ami egy gyerek mindennapjaihoz hozzátartozik, amikor nálunk van” - árulta el. S hogy milyen esküvőt terveznek? Egyáltalán: milyen esküvője volt Farkasházi Rékának, Bárdosi Sanyinak és Sváby Andrásnak? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés