Hirdetés

Bezárult a kör, ez a szolgáltató is árat emel

Nap Híre portré Nap Híre

Május elsejétől többet fizetünk majd.

Ahogy korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, március elsejétől emel az árain a Magyar Telekom. A szolgáltató bejelentette, hogy 15% inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz majd. Hasonlóképp döntött a Vodafone is, náluk a díjkorrekció mértéke legfeljebb 15,4 százalék, míg a flottások esetében fixen 22,01 százalék lesz. A Yettelnél március 5-től a lakossági és a kisvállalkozói számlás tarifa havidíjak is drágábbak lesznek. Az inflációkövető díjkorrekció mértéke 15,3 százalékos lesz. 

Most hazánk negyedik nagy távközlési szolgáltatója is bejelentette az inflációkövetéssel indokolt árkorrekcióját. A Digi szerint a riválisokhoz képest kisebb mértékben, 14,9 százalékkal növeli a díjait, viszont a havidíjat érintő kedvezményeket ugyanilyen mértékben megemeli, a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 tarifák pedig nem érintettek a mostani kiigazításban. Az új árak 2024. május 1-től lépnek érvénybe.

"Az árkorrekció a DIGI valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, továbbá a mindigTV PRÉMIUM digitális földfelszíni televízió szolgáltatásra is vonatkozik. A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-től módosított díjait a most bejelentett a díjkorrekció nem érinti.

Az árváltozásban érintett előfizetőket a DIGI elektronikus úton és a számlalevél mellékletében február 1-től folyamatosan tájékoztatja. A szolgáltató továbbra is kedvezményeket nyújt az elektronikus számlázásra áttérő, valamint a hűségidőt vállaló ügyfelek számára, melyekről, a társaság honlapján elérhető Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentumból, továbbá a www.digi.hu/kedvezmenyek oldalon kaphatnak teljes körű tájékoztatást" - olvasható a cég közleményében az Origo szerint. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés