Hirdetés

Kiderült, melyik a leggyorsabb hálózat Magyarországon

Nap Híre portré Nap Híre

Örülhetnek azok a magyarok, akiknek DIGI-előfizetésük van, ugyanis egy felmérés szerint itthon ennek a távközlési cignek van a leggyorsabb vezetékes hálózata.

A DIGI vezetékes hálózata első helyezést ért el a felhasználói felméréseken alapuló nPerf sebességteszt-statisztika összesítésében - számolt be a Privatbankár. 

Mint írják, a francia cég felmérése alapján a DIGI a letöltésben (306,93 Mb/s), a feltöltésben (159,8 Mb/s) sebességgel és a legalacsonyabb válaszidővel (15,63 ms) működik, így összesítésben a leggyorsabb vezetékes hálózatot kínálja Magyarországon.

Árat emel a DIGI is

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, a DIGI januárban jelentette be, hogy 14,9 százalékkal növeli a díjait. A havidíjat érintő kedvezményeket ugyanilyen mértékben megemeli, a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 tarifák pedig nem érintettek a mostani kiigazításban. Az új árak 2024. május 1-től lépnek érvénybe.

Arról is írtunk, hogy március elsejétől emel az árain a Magyar Telekom is. A szolgáltató bejelentette, hogy 15% inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz majd. Hasonlóképp döntött a Vodafone is, náluk a díjkorrekció mértéke legfeljebb 15,4 százalék, míg a flottások esetében fixen 22,01 százalék lesz. A Yettelnél március 5-től a lakossági és a kisvállalkozói számlás tarifa havidíjak is drágábbak lesznek. Az inflációkövető díjkorrekció mértéke 15,3 százalékos lesz. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés