Hirdetés

Aggasztó hírt kaptak a DIGI ügyfelei, ennek senki nem fog örülni

Nap Híre portré Nap Híre

A DIGI hamarosan megszünteti az egyik szolgáltatását.

A Media1 egyik olvasója arról számolt be a lapnak, hogy hamarosan megszűnik az évek óta használt e-mail címe, ugyanis a DIGI úgy döntött, hogy megszünteti a lakossági és kisvállalati e-mail cím szolgáltatását. 

A lap kiemelte, hogy mindez nagyon sok bosszúságot okozhat az ügyfelek számára, hiszen ezeket az e-mail címeket használják a hivatalos ügyintézésekhez, illetve más online szolgáltatásokhoz is.

A cég honlapján egy aloldal található, mely megerősíti, hogy 2024. augusztus 1-jétől valóban megszűnik az e-mail szolgáltatások. Ekkortól nem lesznek elérhetők a kapcsolódó e-mail fiókok, a webmail felület és az e-mail kiküldéshez használatos SMTP szerver.

"A DIGI levelezési szolgáltatással egyidőben az általad használt @digikabel.hu, @hdsnet.hu @invitel.hu, @fibermail.hu @vnet.hu, @globonet.hu, @euroweb.hu, @eol.hu, @dunaweb.hu, @anet.hu, @profinter.hu vagy @kulturnet.hu végű e-mail cím is megszűnik" - közölte a szolgáltató, hozzátéve, hogy az eddigi levelezést tartalmazó e-mail fiókokat augusztus elsejétől nem lehet majd elérni, azok tartalmát véglegesen törli.

Ezért a DIGI arra kéri minden ügyfelét, hogy legkésőbb július 31-ig gondoskodjanak a tárolt tartalmaik lementéséről, illetve a levelezésük átköltöztetéséről.

Aki szeretné, kérheti az ügyfélszolgáton, hogy a bejövő leveleket egy, az ügyfél által megadott e-mail címre továbbítsa a rendszer. Az átirányítást a DIGI Ügyfélkapu felületén saját az ügyfelek maguk is beállíthatják. Az átirányítási lehetőség 2024. december 31-ig él majd, tehát ezzel csak néhány hónapig lehet majd élni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés