Hirdetés

Döbbenetes részletek derültek ki Diana hercegnő halálával kapcsolatban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hercegnő legkisebb fia, Harry herceg úgy gondolja, nem baleset volt az édesanyja halála. Minderről az új önéletrajzi könyvében, a Tartalékban is hosszasan írt.

Hasonlóképpen gondolja a hercegnő akkori szerelmének, Dodi Al-Fayednek az édesapja is, aki 26 elteltével minden nap gyászolja a fiát és a meg nem született unokáját. A most 93 éves Mohamed Al-Fayed a 70-es években jó kapcsolatot ápolt a brit királyi család tagjaival, így később jó ötletnek tartotta, hogy a nőtlen fiát összehozza Dianával.

Dodi 1986-ban találkozott elősör Dianával, és akkor semmi nem történt köztük, de 11 évvel később egy csapásra belehabarodott a gyönyörű és magányos hercegnébe. Mohamed örömmel látta, hogy a románcuk gyorsan virágzásnak indult - írja a Blikk Rúzs.

Mindössze egy hónapja volt együtt a pár, amikor a férfi jeggyűrűt vásárolt Dianának, ráadásul 1997 novemberére már az esküvőjüket is kitűzték. A sors azonban közbeszólt, hiszen augusztusban tragikus autóbalesetet szenvedtek Párizsban.

Egy nap úgyis kiderül az igazság, és a bizonyítékok megmutatják, hogy Diana gyermeket várt a fiamtól

- állítja Dodi idős édesapja, aki úgy gondolja, hogy azért kellett meghalniuk, mert a fia muszlim volt, Dianának pedig azért, mert egy muszlim férfitől lett várandós.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés