Hirdetés

Meglepő hírrel sokkolta a rajongóit Dévényi Tibi bácsi

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Dévényi Tibor meglepő hírrel sokkolta a rajongóit. A magyar lemezlovas tizennégy együtt töltött év után feleségül vette a kedvesét.

Tizennégy éve vagyunk együtt, ezért is szerettem volna már hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Azt gondolom, minden férfinak, aki már több mint tíz éve együtt van a párjával, illik ezt meglépni. Szóval igen, megtörtént, a nyilvánosság teljes kizárásával összeházasodtunk Beával. Nem is akartuk máshogyan, vicces lenne 75 évesen az én öltönyömről vagy a menyasszonyi fátyolról mesélni. Egy fátyol volt ott, az is a szemem előtt

- mondta Dévényi Tibi bácsi, majd hozzátette: a szertartáson csak a tanúk voltak jelen, az unokahúga és az unokaöccse. Utóbbi készített egyetlen képet, hogy legyen egy privát emlékük a fotóalbumukban - írja a 24.hu.

Dévényi Tibor
Dévényi Tibor

Nem akarok zűrt hagyni magam után, ezért is tettem hivatalossá a kapcsolatom, ezért írtam végrendeletet is. Nekem fontos volt, hogy ez megtörténjen

- fogalmazott a lemezlovas. A pár abban az étteremben ünnepelte meg a házasságkötést, ahol annak idején Tibi bácsi szülei megismerték egymást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés