Hirdetés

Meglepő vallomás élő adásban: ezért nem házasodott még össze Delhusa Gjon és menyasszonya

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Megismerkedésükről, a szerelmükről és karrierjükről mesélt az ATV A nő háromszor című műsorban Delhusa Gjon és kedvese, Fanni. Az ő  kapcsolatuk az élő példa rá, a szerelem nem ismer határokat.

17 éves volt Fanni, amikor először találkoztak, de utána egy évig nem is beszéltek. Delhusa Gjon és a tehetséges győri úszólány kapcsolata így lassan, évek alatt mélyült csak el. Bár eleinte a lány családja is nehezen fogadta el, hogy egy sokkal idősebb férfi udvarol neki. “Nyilván nem örültek neki, mint ahogy egyik szülő se örült volna, ha ennyivel idősebb férfit választ a gyereke. Viszont idővel megbékéltek” - mondta a Naphire.hu információi szerint az ATV A nő háromszor című műsorban Molnár Fanni. Majd hozzátette: egy évig volt Gjon miatt mosolyszünet a családdal, de ma már “ő a nagymamák kedvence”.

Az énekes és menyasszonya hosszú idő után először szerepelnek televízióban, az ATV talkshowjában nem csak a megismerkedésükről és kapcsolatukról, hanem arról is őszintén beszéltek, miért nem házasodtak még össze - noha évek óta jegyben járnak. “Én is elég trehány vagyok. Ő mondta már, hogy szervezzem meg az esküvőt, nézzek utána a dolgoknak, de annyira nem mozgat…” - kezdte Fanni, majd Gjon hozzátette az esküvő kapcsán: “a mindennapokban nem változna sok minden.” Köböl Anita kérdésére az is kiderült, a fiatal lány a magyar úszósport egyik ígéretes tehetsége volt, aki Gyurta Danival együtt építette a karrierjét.

Ám 18 évesen mindent maga mögött hagyott - részben Gjon miatt, de nem Gjon kedvéért. Az énekes ugyanis folyamatosan nyüstölte, ne adja fel a karrierjét. A döntéseik azonban őket igazolták. “Nyolc éve élünk együtt, én egy étteremben vagyok üzletvezető, de amikor csak tehetem, Gjonival megyek fellépésekre is. Én vagyok a sofőrje, a kis hostesze, teszek-veszek, amiben tudok, segítek neki” - mondta a Naphire.hu-nak Molnár Fanni. A pár A nő háromszorban arról is mesél majd, mikor lehet végül majd az esküvőjük és hogyan sikerült az első randik egyike, amikor Fanni feljött Delhusához Budapestre.

A nő háromszor péntek este 20:45-kor kezdődik az ATV-n, az Egyenes beszéd után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés