Hirdetés

Ilyen nincs! Három óra leforgása alatt három ittas sofőr okozott brutális balesetet Debrecenben

Nap Híre portré Nap Híre

A rendőrség nem tudja elégszer hangsúlyozni, hogy aki alkoholfogyasztás után ül volán mögé elfogadhatatlan kockázatot vállal.

Alig három óra leforgása alatt három járművezető is búcsút inthetett a jogosítványának. Alkoholt ittak, autóba ültek és balesetet okoztak.

Egy 24 éves férfi 2024. június 1-jén 20 óra körül közlekedett a személyautójával Debrecenben, a Monostorpályi úton. A sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett és több fának is nekicsapódott. A balesetben senki nem sérült meg.

Nem sokkal később, 21 óra körül egy 37 éves férfi is balesetet okozott Debrecen határában, a 48-as főúton. Egy körforgalomban lesodródott az útról és egy szalagkorlátnak ütközött. Mint kiderült, percekkel korábban egy előtte közlekedő autónak is nekiment. Itt sem sérült meg senki - írják a police.hu oldalon.

Egy 45 éves férfi pedig 22 óra 30 perc körül Debrecenben, a Nyíl utcán volt figyelmetlen. A parkolósávból akart a forgalomba becsatlakozni, de nem vett észre egy mögötte szabályosan közlekedő másik gépkocsit. Összeütköztek, ebben a balesetben ketten megsérültek.

Mindhárom sofőrnél pozitív érteket jelzett az alkoholszonda, ráadásul kettőjüknél a bűncselekményi értékhatár közel négyszeresét. A jogosítványaikat még a helyszínen elvették a rendőrök, járművezetés ittas állapotban vétség miatt pedig büntetőeljárás indult velük szemben.

Az egyenruhások további három ittasvezetőt szűrtek ki a fogalomból a hétvégén Debrecenben, ők balesetet nem okoztak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés