Hirdetés

Óriási hír jött Dárdai Pálról

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A Hertha BSC labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a másodosztályban is Dárdai Pál lesz a vezetőedző.

A 47 éves magyar tréner április közepén vette át az utolsó helyezett fővárosi klub irányítását Sandro Schwarztól, de nem tudta megmenteni az együttest a kieséstől. Eredeti szerződése az idény végéig szólt, ezt hosszabbították most meg a felek - idézi fel az MTI.

"Örömmel jelentjük be, hogy Pál lesz az, akivel újrakezdjük. A szakembert szorgalma, elhivatottsága és a klub iránt érzett szenvedélye teszi azzá az emberré, akivel túljutunk a nehézségeken" 

- mondta a Hertha csütörtökön közzétett közleményében Benjamin Weber sportigazgató.

A magyar edző úgy nyilatkozott: elégedett és boldog, a vezetőkkel őszinte beszélgetéseket folytatott és úgy érzi, mindannyian a Hertha BSC érdekében fogják végezni a munkájukat.

Bőven van oka az örömre

Hivatkozás másolása

A naphire.hu írt arról is, hogy a szakember legidősebb fia, Palkó bentmaradt csapatával, a Fehérvárral az NB I-ben. Másik fiát, Mártont pedig Antonio Di Silva, az ugyancsak Európa-bajnokságra készülő német U21-es válogatott szövetségi edzője meghívta a bő keretbe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés