Hirdetés

Hihetetlen ajándékkal lepte meg szerelmét a Dancing with the Stars szívtiprója

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Hegyes Berci a hétvégén, vasárnap a rajongóinak tart majd egy rendkívüli tánccal egybekötött órát egy sportfesztiválon, a Naphire.hu-nak adott villám interjújában azonban azt is elárulta, hogyan lepte meg évfordulójukon a szerelmét.

A Dancing with the Stars-nak köszönhetően megismerte az egész ország, Csobot Adél és Gelencsér Timi partnereként ráadásul kétszer is megnyerte már a TV2 táncos műsorát. Hegyes Berci nem csak követők tízezreit köszönheti a műsornak, az igaz szerelem is rátalált a színfalak mögött. Kimerítő hónapokon van Berci túl, vasárnap ráadásul a Smart Sport Expó & Fitness Fesztiválon táncot oktat majd az érdeklődőknek. Nem csoda, hogy úgy érezte, ki kell kapcsolódnia egy picit, ráadásul apropót is talált rá: Fannival az egyéves évfordulójukat ünnepelték.

“Elmentünk Noszvajra pihenni egyet, mert nagy a pörgés itt Budapesten és kicsit ki akartunk kapcsolódni” - kezdte a Naphire.hu-nak a sármos táncos. “Az elmúlt hónapban az Ázsia expresszt forgattuk és az egy elég kemény hajsza volt a számunkra. Az nem pihenés volt, hiába voltunk Mexikóban” - folytatta, majd azt is elárulta: nem mindennapi ajándékkal lepte meg szerelmét. “Tulajdonképpen egy ékszerrel kedveskedtem neki, egy órával, amibe egy üzenetet is gravíroztattam neki, ami mindig ott lesz vele. Szerintem ez egy nagyon szép ajándék” - így Berci, aki hosszas unszolásra sem árulta el, hogy szól a Fanninak címzett üzenet.

Az is kiderült, a mesterfodrászként ismert Fannit valószínűleg először és utoljára láthatjuk képernyőn majd. “A forgatás után azt mondta, hogy nagyon szeret, nagyon szeret velem lenni, de ő több realitybe nem szeretne eljönni” - mosolygott Berci. A Naphire.hu kérdésére azt is elárulta, Csobot Adéllal még tartja a kapcsolatot, de nincs könnyű dolguk. “Nagyon elfoglalt ő is a gyerekek miatt” - mondta a táncos, akihez Adél hosszú hónapok óta nem tudott elmenni táncórákra a forgatások miatt. “Most már újra elkezdtünk beszélgetni. Sajnos mindig olyan időben találjuk meg egymást telefonon, amikor vagy az egyikünknek, vagy a másikunknak nem jó, úgy hogy a kommunikáció kicsit akadozik, de tartjuk a kapcsolatot” - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés