Hirdetés

Pikáns képek láttak napvilágot Curtisről, azonnal beindultak a rajongók

Nap Híre portré Nap Híre

A zenész hamarosan megjelenő új dalát valószínűleg a párkapcsolati nehézségei ihlették, a klippben pedig igencsak közel került egy titokzatos barna hajú hölgyhöz.

Curtis és kedvese, Barnai Judit egy ideje már nem mutatkoztak együtt nyilvánosan, korábban pedig még posztolni is rendszeresen posztoltak. Az nlc.hu szerint Judit az utóbbi időben nagyon sok nehézségen ment keresztül, ezért még szakemberhez is kezdett járni, hogy helyre tegye az életét. 

Sokakban felmerült a kérdés, hogy talán Curtis miatt érezheti így magát, egy közeli barátjuk pedig arról beszélt a lapnak, hogy a pár nem a legjobb időszakát éli. Mint mondta, a néhány nagy csatát már túlélt páros tagjai között vannak problémák. „Korábban már több alkalommal került válságba a kapcsolatuk. Judit most szakemberhez jár, változtatni szeretne az életén, amibe a párkapcsolata is beletartozik: a korábbi formában nem akarja folytatni Attival, változást szeretne. Úgy tudom, egy időre elköltözött a közös otthonukból, amire volt már példa korábban is. Nem mondták ki, hogy szakítanak, és eddig mindig megoldották a problémáikat. Mi bízunk bennük, és mivel továbbra is nagyon szeretik egymást, van esély arra, hogy rendezzék a nézeteltéréseiket” – fogalmazott a közeli ismerős.

Meglehet, hogy a rapper is a kapcsolatukra jellemző érzelmi hullámvasútra akart utalni vadiúj száma szövegével és klipjével. A 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában jelentette be, hogy hamarosan egy új szerzeménye jelenik meg, amelynek a videóklipjében egy barna bombázó öleli őt, bújik hozzá, csókolja arcon, végül pedig hátba döfi. Bár az előadó már korábban is rappelt a csajozásról, úgy tűnik, most egy mélyebb témát dolgoz fel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés