Hirdetés

Curtis és Judie szakítottak? Megdöbbentő részleteket árult el egy ismerős

Nap Híre portré Nap Híre

Curtis (Széki Attila) és párja, Judie (Barnai Judit) nemrég beköltöztek álmaik otthonába Maglódon, lett egy közös kutyájuk is, és úgy tűnt, végre egyenesbe került minden. Most azonban egyre többször hallani, hogy a sztárpár szakított, és erre utal az is, hogy a sportolónő maga írt arról, hogy mennyire maga alatt van.

A találgatásokat maga Judie indította el, aki három héttel ezelőtt egy hosszas bejegyzésben taglalta, mennyire nincs jól. A rajongók egyből arra gondolhattak, hogy párkapcsolati problémák lehetnek, főleg úgy, hogy utoljára május végén láthattunk róluk közös képet. A Story magazinnak azonban most megszólalt egy ismerős, és nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal komoly és végleges lehet a szétválás, bár még mindig egy fedél alatt laknak - írja a nlc.hu.

"Többször szakítottak már, de ez most nem egy hirtelen döntésnek tűnik. Ezért is nem megy egyik napról a másikra. (…) Úgyhogy Judie még nem költözött el” – mesélte a pár ismerőse.

A sztármagazin elérte Judie-t is, aki nem erősítette meg a szakítás hírét, csupán annyit mondott: "Annyi mindent írnak rólunk, de nem foglalkozunk vele. Atival mi már csak nevetünk az egészen.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés