Hirdetés

Brutális jelenet a stúdióban: Győzikének itt lett elege Curtisből

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Győzike nem hagyja magát, durván visszaszólt Curtisnek.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy héttel ezelőtt indult el a Nap Híre YouTube-csatornája. Az első vendég pedig nem más, mint Gáspár Győző volt, aki rengeteg témában nyilatkozott Cs. Király Tamás műsorvezetőnek. Többek között arról is beszélt, hogy mostanában sokat jár Fradi meccsekre, de még Curtis is szóba került, ugyanis az elmúlt időszakban olyan durva fenyegetéseket kapott Győző és a családja is, amelyekért szerinte a rapper a felelős. Azt is elárulta korábban Győző és a felesége, Beáta, hogy az ügyben feljelentést tesznek.

A Nap Híre podcast adásában Győzike azt üzente Curtisnek, hogy ő politikai kapcsolatok nélkül is Gáspár Győzike volt, és politikai kapcsolatokkal is Gáspár Győzike. "A tehetséghez nem kell semmiféle protekció. Én azt gondolom, hogy engem lehet szeretni, meg nem szeretni, de ezt hagyjuk is, mert ezen csak nevetek" - fogalmazott a showman. Majd azzal folytatta, hogy

De ahhoz minek protekció, hogy odaállsz a tévébe és megkapod az anyagot? El kell játszanod, vagy ott kell lenned. Ehhez nem kell protekció, ehhez tehetség kell, amit nem tudnak tőlem elvenni.

Kiemelte emellett azt is a sztár, hogy próbálták már megalázni, meggyalázni, és elmondták már mindennek. "Ahogy Curtis fogalmazott utoljára, hogy én egy gyógyszerfüggő vagyok, többet szedek, mint az ország. Hála a jó istennek! De én nem tagadom. Mit tagadjam?" - tette fel a kérdést.

De az, hogy valaki elmegy szórakozni, elmegy focit nézni és életveszélyesen megfenyegetik... Miért is?

- utalt arra a gyűlöletcunamira, amit azok után kapott, hogy a családjával több Fradi mérkőzésen is megjelent az elmúlt időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés