Hirdetés

Csuti újra szerelmes: ez a lány rabolta el a szívét

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szabó András Csuti újra szerelmes, erről Hajdú Péter műsorában mesélt. 

Bár az üzletember másfél hónapja szakított Szorcsik Vikivel, de most karácsony előtt ismét rátalált a boldogság. A kétgyermekes apa az új párja nevét nem árulta el, ám azt megosztotta, hogy egy vidéki városban élő, barna szépségbe szeretett bele, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt és döntőbe került. 

"Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja" - mesélte új párjáról, majd azt is elárulta, hogy Instagramon ismerkedtek meg, és Csuti kezdeményezte a beszélgetést azzal, hogy egy tüzet dobott a titokzatos nő egyik fotójára és ráírt. Az első randin pedig vacsorázni vitte a párját. 

"Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron" –árulta el Csuti, hozzátéve, hogy a karácsonyt idén nem töltik együtt, ugyanis ő a szentestét édesanyjával és gyermekeivel tölti. Az üzletember a műsorban azt is leszögezte, nem lehet nagy jövője ennek a kapcsolatnak, ha a gyermekei nem tudják elfogadni a párját. 

"Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos" – mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse.

Mint azt korábban a Naphíre megírta, az üzletember rendkívül nehéz időszakon van túl, még szakember segítségét is igénybe kellett vennie, hogy átlendüljön a nehézségeken. Hivatalosan ugyan november végén váltak el a volt feleségével, Kulcsár Edinával, de azóta már több kapcsolaton is túl van. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés