Hirdetés

Fontos kérése van Csonka Picinek minden magyar nőhöz: ezt kéri tőlük

Nap Híre portré Nap Híre

A Nőnapra készített fotója miatt “vették elő” a színészt az ATV #Bochkor című műsorban. Csonka állta a sarat, sőt, a Naphire.hu hasábjain fontos kérése van minden nőhöz.

Csonka András
Csonka András Csonka András/Instagram

Nem mindennapi képe miatt, forgó kamerák előtt “kérte számon” Bochkor Gábor népszerű vendégét. Emlékezetes: Csonka András Nőnapon nőnek öltözve köszöntötte a gyengébbik nem képviselőit. Fényképét az ATV #Bochkor nézőinek is megmutatták, a műsorvezető pedig fel is olvasta a színész nyilvános posztját.

“Éljen minden bájos, szép nő… Lehet, hogy engem nem halmoznának el nőnapi bókokkal, de Amanda Lear tehet róla, én csak Ő voltam anno. Ma (is) Titeket ünnepellek, de egy nap nem elég, legyen minden nap nőnap!” - írta számos nevetős emojival is megspékelve gondolatait Csonka a közösségi oldalon, ahol szőke parókával, talpig sminkben pózolt a szelfijén.

“Közhelygyanús” - összegzett Bochkor, majd kemény kérdésekkel bombázta vendégét. “Mi az, amit minden nap csinálnál egy nővel, amit csak egyszer csinálsz egy évben?” - így a műsorvezető, a beszélgetés pedig ezen a ponton már nevetésbe is torkollott. “Én nem arra gondoltam, hogy minden nap tulipánokkal járkáljunk, mint Németh Kristóf” - replikázott a színész.

Majd komolyabb hangvételre váltott. “Ne gondoljuk azt, hogy letudom ezt a nőnapot, veszek egy csokor virágot, kedves leszek valamennyire, aztán a többi napon meg egy bunkó paraszt vagyok” - foglalta össze a véleményét, majd a Naphire.hu kérdésére egy kérést is megfogalmazott, amit minden magyar nőhöz címez.

“Nézzék meg ezt a képet és lássák magukat csodaszépnek. Hiszen azok is, ehhez képest meg mindenkit. Nincs olyan nő, aki ne lenne ezerszer szebb, mint én ezen a képen. Ez önbizalom fejlesztés. Azt gondolom, önbizalmat tudok adni ezzel a képpel” - tolmácsolta kérését Csonka Pici.

S hogy mit szól a fotóhoz és Csonka gondolataihoz Tornóczky Anita, Bárdosi Sanyi, vagy Ábel Anita, az vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor-ból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés