Hirdetés

Csodálatos gesztus: ezekkel a szavakkal fogadta el Pedri Toni Kroos bocsánatkérését

Nap Híre portré Nap Híre

Pedri, a spanyol futballválogatott sérült játékmestere elfogadta az őt lerúgó német irányító, a búcsúmeccsét éppen a spanyolok elleni Európa-bajnoki negyeddöntőn játszó Toni Kroos bocsánatkérését.

A Nap Híre is beszámolt arról, hogy a spanyol labdarúgó-válogatott hosszabbítás után, a 119. percben fejelt góllal 2-1-re legyőzte a házigazda német csapatot az Európa-bajnokság első, pénteki negyeddöntőjében. Ezzel ért véget Toni Kroos pályafutása.

A 2-1-es hazai vereséggel zárult mérkőzésen Kroos még az első félidő elején szállt bele durván Pedróba, akinek a térde kificamodott, s már nem léphet pályára az Eb-n, bár sérülése ellenére a válogatottal maradhatott Németországban. Kroos közösségi oldalán kért bocsánatot Pedritől.

"Köszönöm Toni Kroosnak az üzenetét. Ez a futball és az ilyen dolgok megtörténhetnek. A karriered és az eredményeid örökre megmaradnak" - írta közösségi oldalán Pedri, aki megerősítette: hogy az Eb hátralévő részében már nem szerepelhet a spanyol együttesben, amely kedden a franciákkal csap össze az elődöntőben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés