Hirdetés

Csodálatos, ahogy a Hamász fogságából szabadult kislányt fogadják kis barátai - videó

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az ötéves Emilia végre visszatérhetett a barátai közé.

December 1-jén lejárt az Izrael és a Hamász palesztin terrorszervezet között múlt pénteken életbe lépett tűzszünet, az izraeli hadsereg (IDF) pedig bejelentette, hogy folytatja a harci cselekményeket a Hamász ellen. A fegyvernyugvás során a terrorszervezet túszokat - akik között magyarok is voltak -, Izrael palesztin foglyokat engedett szabadon

Most a BBC közölt egy megható videót arról, ahogy egy ötéves izraeli kislány visszatért az óvodába, miután kiszabadult a terrorszervezet fogságából édesanyjával együtt. 

Daniele-t és a kis Emiliát október 7-én rabolták el, amikor családjuknál voltak a Nir Oz kibucban. Ők ketten aközött a 23 izraeli túsz között voltak, akiket november 24-én engedtek szabadon.

Az izraeli oktatási minisztérium által megosztott felvételeken látható, ahogy a kislány besétál az óvoda kapuján, barátai körbeveszik és elmondják neki, hogy mennyire hiányzott nekik.

Két hónap telt el azóta, hogy Izrael ellen minden képzeletet felülmúlóan bestiális támadást indított a Hamász terrorszervezet. A Naphire.hu folyamatosan beszámolt róla, hogy a Gázai-övezetet uraló Hamász terroristái szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek ki ezzel egy időben. Arról is írtunk, hogy a példátlan terrortámadásnak már több mint 1200 halálos áldozata van és a Hamász több mint 200 túszt ejtett. Péntek óta fegyvernyugvás van Izrael és a Hamász között, amelynek során a terrorszervezet túszokat, Izrael palesztin foglyokat engedett szabadon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés