Hirdetés

Elhitte a mesét, több mint hatmillió forintja bánta

Nap Híre portré Nap Híre

Magas hozamot ígért a hirdetés, ami túl szép volt, hogy igaz legyen.

Hat és fél millió forintot bukott egy Veszprém vármegyében élő személy, aki meggondolatlanul vágott bele egy üzletbe az interneten.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a későbbi károsult rákattintott a brókercég közreműködésével magas hozamot ígérő hirdetésre, majd kitöltött egy jelentkezési adatlapot. Rövidesen fel is hívták telefonon, és azt mondták neki, hogy 50 és 100% közötti hozamot is elérhet, ha követi a kapott instrukciókat. A csalók több részletben kértek befizetést, amit látszólag egy befektetői számlán vezettek.

A bepalizott áldozat abban a hiszemben volt, hogy jó kezekben van a pénze, és láthatóan gyarapszik. A gondok akkor kezdődtek, amikor ki szeretett volna venni a befektetésből. A brókercég munkatársa látszólag belegyezett, de közben folyton húzta az időt újabb és újabb befektetési lehetőségek ígéretével.

Amikor az áldozat ezt megelégelte és beszélni szeretett volna a cég vezetőjével, a kapcsolat megszakadt és a pénzéhez sem jutott hozzá - írja a 24.hu.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés