Hirdetés

Szavakkal le sem írható tragédia: minden családtagját elvesztette a 16 éves fiú

Nap Híre portré Nap Híre

Az évek során a 16 éves fiú tragédiát szenvedett tragédia után: az egész családját elvesztette. 

Több bánat ért eddig egy 16 éves fiút Ausztráliából, mint a legtöbbeket talán egész életük során sem. Riley Bolton családjában az évek alatt számtalan tragikus haláleset történt: mostanra a kamaszfiú teljesen magára maradt, miután mind a két szülőjét és négy testvérét is elveszítette – írja Ripost

A tragikus események sorozata 1989-ben vette kezdetét, amikor Riley szüleinek, Trinának és Duane Mourishnak az elsőszülött gyermeke, Adam Lee Bolton bölcsőhalál miatt életét vesztette, mindössze öt hetesen. A házaspárnak ezután négy gyereke született: Riley-n kívül még két fiú, Duane Junior és Regan, valamint egy lány, Janaya. Az újabb tragédiára 2009-ben került sor, amikor apa és lánya autóval tartott hazafelé, ám balesetet szenvedtek el, amelyben a hatéves Janaya meghalt. 

A veszteség mélyen megrázta a két idősebb fiút, Duane Juniort és Regant, akik nem kaptak megfelelő támogatást sem a gyászuk feldolgozására. Ennek és egy közelgő bírósági eljárásnak az együttes következményeként a 19 éves Regan 2013-ban öngyilkosságot követett el, majd miután az édesanya, Trina, leukémiában meghalt 2017-ben, Duane Junior is önkezével vetett véget az életének, 2018-ban.

Riley az édesanyja halála után a nagymamájához költözött. Édesapja ekkor hajléktalanná vált, és a rokonok úgy vélik, tüdőrákban is szenvedett: ő a múlt hónap folyamán hunyt el.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés